Çinli drone üreticisi DJI, gün geçtikçe daha da gelişiyor. DJI’ın ellerinden çıkan Phantom 3, 4K video çekim kalitesi sunan drone’u piyasaya sürüyor.

 

Her alanda kullanılmaya başlayan droneler hobi amaçlarından çıkarak ticari alanlarda yer edinen insanlar için 4K görüntü çekebilen DJI Phontom 3 ile insanların gözdesi olması istiyor.

Film, dizi, fooğrafçılık alanında kullanılan droneler, artık havadan görüntü alımlarında görüntü kalitesindenödün vermeden ve çok fazla sermaye gerektirmeden bu işlerini halledebilecekler. Özellikle kullanımı kolay olan ve sadece bir uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen droneler çekim esnasında hayati tehlikeler ve zorluklar yaşamadan işlerşinizi kolaylaştıra bilecek.

Aslında bu yazılanlara örnek vermek gerekirse; yüzüklerin efendisi, hobbit gibi filmlerde havadan çekimler için helikopterler kullanıldı maaliyeti siz düşünün artık. Bu gibi olağan fiyatlardan kurtulmak ve işlerini parmaklarınızın ucunda ilerietmek için aslında bir drone yeterli hemde görüntü kalitesi 4K iken.

DJI Phantom 3

Cihazın başlıca özelliklerinden bahsedecek olursak 23 dakika civarında havada kalabiliyor. Ayrıca buna ek olarak kullanılan motorların daha kaliteli olduğu iniş ve kalkışlarda da daha seri olduğu belirtilmiş.

4K çekim yapabilen DJI Phantom 3 Professional modeli $1250, FULL HD çekim yapabilen DJI Phantom 3 Advanced modeli ise $1000 olarak belirlenmiş.